Rustans Trafikskola är en komplett mc-skola

Riskettan : Onsdag 10/4 kl 1500

Körkortsklasser

 

  • A1 lätt motorcykel KTM Duke-2023
  • A 2 Honda CB 500F- mycket lättkörd
  • A obegränsad BMW GS650F

 

Vi utbildar på samtliga behörigheter och är specialister på mc-körkort. Våra körlektioner är 80 min långa för att få bättre effektivitet och undvika onödig "spilltid".

Mc-läraren Ulf har utbildat på mc sedan 1984 och har stor erfarenhet.Läraren kör normalt sett alltid motorcykel före eller efter dig och kontakt sker via radio.

Du kan hitta foton från undervisningen här.

Du som är mellan  18-24 år, ta det mycket populära A2-körkortet.

                                                                             

Riskettan Mc hålls i trafikskolans teorilokal.Klicka på rubriken om du vill veta mer om innehållet på utbildningen.Det handlar framförallt om att lära sig tänka som en motorcyklist och attityder till alkohol och droger.Lektionen tar minst 3 timmar exklusive raster.

Risktvåan Mc håller vi på Halmstads Trafikövningsplats.Den är praktisk och omfattar minst 4 timmar.Innan Risktvåan skall du ha kommit in i slutfasen av utbildningen för att du skall vara säker på att hantera mc:n.Om du är privatist och endast vill köra riskutbildningen, kan det vara bra om du tar någon lektion innan på trafikskolan för att kontrollera din färdighet. Detta är en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att din körskicklighet är tillräcklig för att klara kursen.Vi åker tillsammans (max 4 elever per gång) i trafikskolans bil  ner till Halmstad ca 0745 och är hemma igen ca 1430.Trafikövningsplatsen tillhandahåller motorcyklarna.En lärorik och intressant dag utlovas!

Bokning sker per telefon 0340-182 05 eller IRL.

Priset är 800:-för Riskettan och 3100:- för Risktvåan. Kontant betalning eller Bg 718-6307.

Hela prislistan Mc

Legitimation skall uppvisas innan kurserna.

Intensivutbildning

Intensivkurser på mc erbjuds i mån av tid .Hör av dig om du vill veta mer.Tillsammans kan vi hitta ett upplägg som passar dig. För denna utbildning krävs vissa förkunskaper innan du börjar köra.

Mc-kort i Varberg Mc-kort i Varberg Mc-kort i Varberg Mc-kort i Varberg Mc-kort i Varberg Övningskörning med mc-polisen

Privatistkurser

Skall du köra upp som privatist och tycker att du skulle behöva några lektioner på trafikskola först, går det bra att boka.En professionell utbildare kan hjälpa dig med de delar i utbildningen som din handledare eventuellt har missat.

Bokning

Naken hoj Klicka på bilden för att se ett tänkvärt filmklipp

 

 

Naturligtvis följer vi STR:s Mc-Policy.

 

 

Filmklipp som visar lite om vad vi pratar om på riskutbildningen.Låt dig inte avskräckas :).

.

Som mc-åkare har du stor nytta av att gå med i SMC.Klicka på SMC-logon.